camping-glamping
Intertrek-travel

Mooie wandelroutes

In Schotland zijn er teveel mooie wandelroutes om ze allemaal te bezoeken, vandaar dat we er hier een paar bespreken die erg populair zijn onder de wandelaars. Allemaal zijn ze erg mooi en kun je er genieten van mooie wandelingen. Mocht je de tijd hebben, bezoek dan meerdere van deze indrukwekkende plekken.

Glenfinnan 

Wie een echte Harry Potter fan is zal deze naam bekend voorkomen. Glenfinnan is een waanzinnige plek om te wandelen en je komt er een prachtig viaduct tegen tijdens je wandeling. Dit viaduct is bekend door de Harry Potter films die hier zijn opgenomen. Daar rijdt de trein namelijk over met alle studenten van zweinstein. Of je nou zelf een fan bent of je kinderen fan zijn, voor iedereen is dit een indrukwekkende plek om te wandelen.

Great Glen Way

Great Glen Way wordt ook wel gezien als een meerdaagse wandelroute, maar je kunt ook een deel van deze route lopen en er een dagtocht van maken. Toch is het wel aan te raden deze tocht van 117 kilometer helemaal af te maken. Dan mis je niks en kom je mooie natuur en gebouwen tegen. Zo kom je onder andere het bekende Loch Ness tegen. Wie weet zie jij wel het monster? Naast dit populaire meer is er natuurlijk veel meer te zien met als eindpunt Fort William. Je zult ook terecht komen in mooie bossen en groene valleien. 

Terug naar Wandelvakanties