camping-glamping
Intertrek-travel

Mooie wandelroutes

Zoals al eerder genoemd is, is Noord-Holland een prachtige plek om te wandelen. In deze provincie zie je veel verschil in landschappen en dat maakt het ook zo leuk om hier te wandelen. Of je nou door de duinen wilt wandelen of toch liever in het bos. In Noord-Holland kan het allemaal. Er zijn genoeg wandelroutes te lopen. Als je ze allemaal wilt belopen ben je wel even bezig. Daarom geven wij jou een selectie van wandelroutes die het zeker waard zijn.

Texel

Als eerste heb je daar Texel. Dit is een waddeneiland dat bij de provincie Noord-Holland hoort. Texel is tevens het grootste waddeneiland van Nederland. In Texel kun je heerlijk wandelen over het strand of in de duinen. Duik je liever de bossen in? Geen probleem. Op Texel kun je ook heerlijk door het boos wandelen en genieten van de vrije natuur. 

Westerland van Wieringen

Wieringen wordt gezien als een verborgen waddeneiland. Hier kun je heerlijk wandelen en kom je enkele hoogteverschillen tegen die het wandelen soms wat pittiger maken, maar ook interessanter maken voor de gevorderde wandelaars onder ons. De afstand is ongeveer 13 kilometer waardoor het voor iedereen interessant is om hier een wandeling te houden.

Terug naar Wandelroutes