camping-glamping
Intertrek-travel
1. StepStat: Pedometer, Distance & Calorie Tracker

StepStat biedt een originele visuele weergave van je activiteit door middel van heldere en kleurrijke grafieken en diagrammen. Naast het bijhouden van je stappen registreert de app je afstand, verbrande calorieën en tijdsduur. Verdien badges voor behaalde prestaties om jezelf te motiveren die extra stappen te zetten.

Download StepStat in Google Play

2. FootTrail: Pedometer & FitnessGoals Planner

FootTrail onderscheidt zich door zijn minimalistische ontwerp en focus op het stellen en behalen van doelen. Bepaal zelf je doelen en monitor je voortgang met behulp van overzichtelijke statistieken die je motiveren om het tempo te verhogen. FootTrail integreert ook met andere gezondheids- en fitness-apps om een uitgebreid beeld van je activiteit te bieden.

Download FootTrail in Google Play

3. Nike+ Run Club+

Nike+ Run Club+ is meer dan alleen een stappenteller-app; deze app is een totale fitness- en trainingscoach. Dankzij de connectiviteit met sociale netwerken, kun je je voortgang delen, gemotiveerd blijven en concurreren met vrienden. De Nike+ Run Club+ omvat functies zoals gepersonaliseerde trainingsschema's, hardloopstatistieken en audio-feedback van professionele atleten.

Download Nike+ Run Club+ in Google Play

4. PlanetStep: Walk, Discover & Socialize

PlanetStep biedt een unieke combinatie van een stappenteller en een leuke game waarin je nieuwe werelden ontdekt. Elke stap brengt je dichter bij nieuwe planeten, buitenaardse vrienden en verborgen schatten. De sociale component moedigt jou en je vrienden aan om elkaar uit te dagen en samen nieuwe zonnestelsels te verkennen.

Download PlanetStep in Google Play

5. FitBuddy: All-in-One Workout & Health Assistant

FitBuddy is een geavanceerde fitness-app die niet alleen je stappen volgt, maar ook een breed scala aan activiteiten. Van waterinname en slaapritme tot hartslag en gewichtstracking, FitBuddy biedt een meeslepend platform voor het bijhouden van je algehele gezondheidstraject. De app beschikt over slimme machine learning-algoritmen die zich aanpassen aan je gedrag en voortgang.

Download FitBuddy in Google Play

In 2023 is het scala aan stappenteller-apps breder dan ooit tevoren. Kies de app die het beste past bij je behoeften en begin vandaag nog met het volgen en bereiken van je fitnessdoelen. Met de juiste app aan je zijde ben je goed op weg naar een gezondere levensstijl.

Terug naar Tips voor te reizen